Mød ParkBirds medejer og CCO: Pam Singh

favicon_park
ParkBird News
read 3 min.

Det er ikke tit, at man ser en kvinde gå forrest inden for transportbranchen, men ParkBirds medejer og partner, Pam Singh, besluttede sig i 2020 for at gøre noget ved de dårlige forhold, lastbilchauffører har, når de er på arbejde. 

Efter mange år i transportbranchen mente ParkBirds medejer og partner Pam Singh, at hun ikke længere kunne nøjes med, at der ikke blev gjort mere med hensyn til den store mangel på sikre og ordentlige parkeringsforhold til lastbiler. Det er tid til at gøre en forskel, og det skal være nu, tænkte Pam:

“ParkBird er et stort projekt – især når vi taler ressourcer. Det kræver det rette team og korrekte kompetencer, som har det fulde indsigt og kendskab i transportbranchen, hvilket jeg har. Min erfaring i transportbranchen går rigtig mange år tilbage, som munder ud i, at jeg har et godt og stort netværk, som vil støtte mig i mit daglige virke og ønske for at gøre en forskel i branchen,” siger Pam.

Passion for bedre forhold

ParkBird har udviklet en app som lastbilchauffører kan bruge, når de skal finde en sikker og tryg parkeringsplads i deres ruteplanlægning, så de undgår unødvendig omkørsel og en tryg planlægning. I samme planlægningsproces undgår de både bøder, tyveri samt overholder deres kørehviletidsregler. Vi ønsker at skabe rammerne for, at chaufførerne er mindre presset og hermed udhvilet til deres videre rejse.

“Om det er en kvinde eller en mand, der starter ParkBird, tror jeg er irrelevant, for det handler om passion og vilje for at tage fat i et emne, der er blevet snakket om i mange år og gøre noget ved det. Men måske er det lige præcis flere kvinder, der er brug for i den her branche, når vi taler om bedre sikkerhed for lastbilchauffører. Det er kækt at sige, men måske kan der være en sandhed i det,” siger Pam afslutningsvis. 

Har målgruppen tæt på

Pam Singh er gift med en lastbilchauffør og har derfor indsigt i de problematikker, der ligger i en lastbilchaufførs arbejde. Det betyder meget for hende at gøre en forskel og få etableret sikkerhed omkring mennesket bag rattet. En indsats ingen har formået at lave endnu. 

Pam er tidligere administrerende direktør og bestyrelsesmedlem i ABAX, som blandt andet leverer flådestyringssystemer. Nu sørger hun ikke blot for lastbilchaufførers sikkerhed men set i et større perspektiv alles sikkerhed. For når en lastbilchauffør er ordentligt udhvilet på vejene, er sikkerheden i top for alle. 

Mere diversitet i iværksættermiljøet

ParkBird har i alt tre founders. Pam Singh, Allan Sønderskov Darré og Brian Tange. 

Allan har underskrevet et Diversity Commitment, som blandt andet handler om, at der skal være flere kvinder i ledelsen i de startups, han er med til at grundlægge. ”Vi er stolte af at være en af de startups, der skaber mere diversitet i iværksættermiljøet, og vi håber, at diversitet bliver et nøgleord, når virksomheder grundlægges i fremtiden”. 

Brian Tange kommer med en fortid som direktør i 3×34 og allerede her oplevede han efterspørgslen for ParkBirds løsning. Brian har en passion for at skabe verdens største og bedste parkeringsapp for lastbiler globalt. At hjælpe med at rykke branchen og lave et paradigme skifte i hvordan chauffører og vognmænd betragtes og behandles. ”Jeg ønsker at de får bedre vilkår og at de kan gå sikkert på arbejde hver dag”. siger Brian.

Brian spurgte Pam om hun ville bidrage til rejsen fra start af, og så at der var behov for en målrettet kvinde med ben i næsen, som kender transportbranchen indvendigt. En kvinde som tør tage teten og få skabt det rette team, som kan eksekvere i den rigtige retning i et så stort, værdifuldt projekt.

Entydigt for dem alle tre, er deres enorme erfaring med at benytte teknologi til at optimere forretninger globalt samt deres passion for at skabe en positiv ændring i branding. Der er ikke mange kvinder i startupverdenen, men Pam Singh er en af de få, og hendes vision er klar: Giv lastbilchauffører sikker parkering og hviletid.

Read next

newsletterIcon
Want to get the latest news & updates on truck parking?
Don’t worry, we will only send you emails with important news!

Download app’en nu, og reservér din næste parkering

da_DKDanish