OK – Energiselskab med en stærk transportafdeling

favicon_park
ParkBird News
read 3 min.

OK er et andelsselskab og ejet af sine kunder. Derfor udvikler vi vores forretning med kundens behov for øje – det har vi gjort gennem mere end 100 år. Vi er i dag landsdækkende leverandør af transportdiesel, benzin, smøremidler, naturgas og elektricitet til både erhverv og private. Desuden leverer OK rådgivning, projektering og installation af varmepumpeløsninger i alle størrelser. 

OK har en stærk transportafdeling. Vi har knap 80 Truck Diesel stationer, som er tilgængelige for vores transportkunder og er placeret strategisk ved trafikknudepunkter, så det er nemt for vores kunder at tanke hos os. Derudover leverer vi selvfølgelig også brændstof til hjemmetanke. I 2020 har vi åbnet vores første Truck Vaskehal, og vi håber, at vi kan i fremtiden kan åbne flere. 

Vi udvikler løsninger til fremtidens energimarked
I OK er vores mål at være nøglespiller på fremtidens energimarked, derfor tager vi også del i den grønne omstilling og udvikler løsninger til fremtidens drivmidler. 

Vi kigger i flere retninger, og lægger os ikke fast på én teknologi. Løsningerne skal medvirke til at reducere CO2-udslippet på den smarteste og mest effektive måde for vores kunder. 

Af konkrete initiativer, har vi blandt andet opført tre biogastankstationer i området omkring København – nærmere bestemt Prags Boulevard, Mileparken i Skovlunde og Høje Taastrup Transportcenter. 

Et andet produkt, vi tilbyder vores kunder, er biobrændstoffet HVO. Vi tilbyder det som BULK-vare og har også installeret den første tank ved en af vores Truck Diesel stationer. Vi overvejer løbende, hvor det fremover giver mening at gøre produktet tilgængeligt for vores kunder. 

Solidt fundament og bredt udsyn
OK’s fundament er Danmark, men på transportområdet er det vigtigt, at vi har et bredt udsyn. Vi skal udvikle løsninger, vi kan se, at danske vognmænd med kørsel i udlandet har behov for. Vi skal også have øje for, hvordan vi gør det attraktivt for udenlandske vognmænd at tanke i Danmark, hvor de kan tanke på OK/DKV-kortet.

For at kunne skabe dynamik og fremdrift har vi gennem de senere år udbygget vores samarbejde med DKV. Vi har styrket og styrker fortsat vores relationer med partnere i udlandet, så vi kan lave løsninger, der gør, at vores kunder kan tanke i udlandet med deres OK/DKV-kort. 

Med det kort har kunderne mulighed for at tanke på mere end 50.000 stationer i Europa. Vi rådgiver naturligvis meget gerne i forhold til at finde de rigtige placeringer. 

Vi har desuden udbygget samarbejdet med Instantic, så vi kan tilbyde SMS-tankninger til udenlandske kunder, der tanker i Danmark.

Udviklet til tankninger i Danmark 

Vores Truck Diesel-kort er branchens sikreste kort. Det er udstyret med en chip, der er umulig at kopiere. 

Vi har mulighed for at lave individuel tilpasning efter behov, eksempelvis ud fra ønskede antal tankninger pr. døgn eller ud fra kvantum pr. tankning. Der er flere muligheder som kunde hos OK. Kunderne oplever, at det er nemt at administrere, og de har et godt overblik via kundesiden ”MinOK”.

Tilgængelighed er vigtig
Vi udvikler digitale løsninger efter kundernes behov – altid med fokus på sikkerheden, og det skal være nemt og tilgængeligt at være kunde hos OK. Det indebærer, at vi har et stærkt netværk af Truck Diesel-stationer og vores kunder nemt kan komme i kontakt med os. Gennem en årrække har OK haft en 24/7 ordning i transportafdelingen, der sikrer, at vognmandsvirksomheder kan komme i kontakt med os døgnet rundt. 

Vagtordningen har vi for at assistere transportkunder, der af den ene eller anden årsag har problemer med tankning. Det betyder, at de ikke strander midt om nattet, da vi stort set altid kan hjælpe dem videre, eksempelvis i form af fjernåbning af standeren på den specifikke station. 

Vores SMS-løsning, som er unik, er også en måde, vi ofte kan hjælpe kunderne videre. Tankning via SMS bruges forskelligt efter kundernes behov. Nogle kunder bruger den kun i nødstilfælde, hvor Truck Diesel-kortet eksempelvis er beskadiget. Andre bruger muligheden som den eneste løsning, hvor chaufføren altid tanker via mobilen på en af OK’s Truck Diesel-stationer. 

Vi er ejet af vores kunder
OK er et 100 procent dansk andelsselskab. Vi er ejet af cirka 11.600 kunder og forhandlere, som alle bidrager til vores udvikling. Der er flere fordele ved at være medejer hos OK. Det betyder først og fremmest, at man får del i overskuddet. Det betyder også, at man kan vælge at tage aktiv del i OK’s udvikling. 

At vi er ejet af vores kunder betyder, at vi arbejder for at udvikle løsninger, som passer til vores kunders behov og efterspørgsel – og det har vi gjort gennem mere end 100 år. 

Read next

newsletterIcon
Want to get the latest news & updates on truck parking?
Don’t worry, we will only send you emails with important news!

Download app’en nu, og reservér din næste parkering

da_DKDanish